Timer loopt nog, wat wil je doen?

Als je in een ticket bent geweest en vervolgens verlaat je 'm weer zonder een ticket update te hebben verzonden krijg je altijd de melding die aangeeft ‘Jouw timer loopt nog steeds, wat wil je doen?'

Opties

Weet dat alle gelogde tijd factureerbaar is als je hiervoor hebt gekozen in je instellingen. Zo ja, dan kan het belangrijk zijn dat je de gelogde tijd gaat markeren als factureerbaar. In dat geval klik je op Factureerbaar. De gelogde tijd wordt nu doorgezet naar je facturatie omgeving. Als je nog niet klaar bent, maar wel wilt dat de timer blijft lopen, kies dan voor Laat timer lopen. Als je niet wilt dat de tijd factureerbaar wordt, kies dan voor Niet factureerbaar