Hoe wijzig ik instellingen van een ticket?

In dit artikel leggen we je uit hoe je op verschillende manieren de instellingen van een ticket kan wijzigen.

Via het ticket menu

Om de basis instellingen van een ticket te wijzigen via het ticket menu, ga je naar het ticket van jouw keuze. Als je het ticketveld voor je hebt, ga naar het veld aan de linkerzijde van je scherm, klik op

en wijzig de gewenste instelling. Je hoeft verder niks te doen. Indien de wijziging succesvol was, verschijnt er direct een pop-up met de melding dat de instelling van het ticket is gewijzigd.

Via een ticket update

Ben je een openbare reactie of een notitie aan het opstellen in het ticket en wil je na het versturen (updaten) dat de status van het ticket mee wijzigt? Dan kan! Volg onderstaande stappen.

1. Stel je gewenste bericht op.

2. Klik op

naast Update ticket rechtsbeneden op je scherm. Vervolgens verschijnen de statussen en kan je de gewenste status kiezen.

3. Als je de gewenste status hebt gekozen, wordt de openbare reactie of de nototie verzonden en de status van het ticket gelijktijdig gewijzigd.

Via de support overview pagina

Als je naar de Support pagina navigeert kan je op de ticketregels ook instellingen wijzigen. Je kan de status van het ticket wijzigen, de prioriteit en de toegewezen persoon of ticket holder die het ticket behandeld.

Voor ticketstatus:

Klik op het kleurenicoon op de regel van de ticket. Er verschijnt een dropdown. Selecteer de gewenste status en de status wordt direct aangepast.

Voor de prioriteit:

Klik op de prioriteit van het ticket. Er verschijnt een dropdown. Selecteer de gewenste prioriteit en deze wordt direct aangepast.

Voor toegewezen ticket holder:

Klik op de proefielfoto van de ticket holder. Er verschijnt een dropdown. Selecteer de gewenste persoon en deze wordt direct aangepast.