Tickets samenvoegen (mergen)

We gaan je laten zien hoe tickets samen kan voegen. Dit is handig wanneer je klant of je collega bijvoorbeeld meerdere tickets heeft aangemaakt voor hetzelfde of aan elkaar gerelateerde probleem of onderwerp.

Samenvoegen van tickets (mergen)

Navigeer naar het ticket dat je wilt gaan samenvoegen met een ander ticket of meerdere tickets. Als je in het gekozen ticket zit, klik je rechtsboven op

en kies je voor Samenvoegen. Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

Kies nu de instelling voor het samenvoegen. Je kan namelijk kiezen welke ticket wordt samengevoegd in een bestaand ander ticket. Ticket #1300 kan je samenvoegen in #1301 maar dit kan ook anderom. Kies vervolgens het andere ticket waarmee moet worden samengevoegd. Als laatste klik je op Ticket samenvoegen.