Ticket instellingen aanpassen

Om de categorie, onderwerp en andere instelling van een ticket te wijzigen, navigeer je naar het gewenste ticket. Boven aan het ticket zie je een balk met daarin de categorie en het onderwerp. Ernaast zie je een uitklapt pijltje. Als je hierop klikt opent het instellingen veld. Unlock het veld door op het rode slotje te klikken. De velden worden nu vrij gegeven voor aanpassing. Je kunt op verschillende manieren de ticket instellingen aanpassen. Dat lees je in de volgende hoofdstukken.

Zonder voorgedefinieerde onderwerpen

Wil je de categorie en het onderwerp aanpassen? Je kunt zelf iets typen in de Case titel. Bijvoorbeeld: ‘Administratie | Betalingsherinnering'.

Met voorgedefinieerde onderwerpen

Wil je liever voorgedefinieerde categoriën en onderwerpen gebruiken? Klik dan op Met voorgedefinieerde onderwerpen. Nu krijg je twee verschillende velden: Categorie en Onderwerp. De categorie die je kiest bepaald welk bijpassend onderwerp je kunt selecteren. Staat de gewenste categorie en/of onderwerp er niet tussen? Klik dan weer op Zonder voorgedefinieerde onderwerpen om zelf een categorie/onderwerp in te vullen in de Case titel.

Samenvatting van de melding

Voor de samenvatting van de melding moet je altijd zelf iets passends verzinnen. Hier zijn geen voorgedefinieerde kenmerken voor. Je vult bijvoorbeeld in: ‘Factuur 2021-021221'.

Voorstel koppelen aan het ticket

Wil je een voorstel koppelen aan het ticket dan heb je twee opties:

1. Koppelen aan een willekeurig bestaand voorstel (van alle klanten) -> klik op Zoek in alle klanten
  2. Koppelen aan een bestaand voorstel van de klant zelf (waarvan het ticket is) -> klik op Zoek in klant

Selecteer het ticket wat je wilt koppelen.

Overige instellingen

Indien gewenst kan je ook alle andere instellingen aanpassen. Zodra je een instelling wordt geselecteerd, worden wijzigingen opgeslagen. Je hoeft dus niet specifiek op een knop te klikken om op te slaan.