Hoe maak ik een ticket aan?

In dit artikel leggen we je kort en bondig uit hoe je een ticket aanmaakt.

Navigeer naar Support

Ga naar de Support module boven in het menu op de pagina.

Ticket aanmaken

1. Klik op

knop rechts beneden op de pagina.

2. Er verschijnt nu een scherm. Vul de vereiste velden in.

3. Indien het ticket niet gekoppeld moet worden aan een contact, kies je voor Ticket met / zonder contact. Als je hiervoor kiest, verschijnen de velden Naam en E-mail adres. Vul in dat geval beide velden in.

3. Kies het contact. Begin met typen door de klantnaam in te voeren of de naam van het contact. Het veld geeft daarna automatisch suggesties. Kies de gewenste klant of contact.

4. Kies de ticket holder.

5. Kies de betreffende categorie en ernaast het onderwerp.

6. Geef een omschrijving.

7. Kies de juiste afdeling en geef een prioriteit aan het ticket.

8. Als je meer instellingen wilt instellen, klik dan op Toon meer instellingen en vul de gewenste instelling in.

9. Noteer eventueel de gewenste interne notitie onder het Notitie veld. Of stuurt direct een openbaar bericht onder Openbaar. Het tekstveld staat bovenaan het scherm.

10. Markeer het ticket als privé onder het tekstveld, indien de klant geen notificatie van dit ticket mag ontvangen en dit niet mag zien in zijn klantenomgeving.

11. Klik op Ticket aanmaken om op te slaan.

Nadat het ticket is aangemaakt wordt je doorgeleid naar het betreffende ticket en zal de timer automatisch gaan lopen.