Ik wil een kennisbank artikel toevoegen aan ticket, hoe doe ik dat?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een kennisbank artikel kan toevoegen aan een ticket. Je moet hiervoor wel een kennisdatabank hebben opgesteld? Wil je dit doen maar weet je niet hoe? Klik dan hier. Heb je dit wel al eerder gedaan, lees dan verder.

Wat is een kennisbank artikel?

Op veel websites vindt je tegenwoordig een veelgestelde vragen pagina. Dit helpt consumenten om zichtzelf van antwoorden te voorzien en helpt om de klantenservice te ontlasten. Bedrijven stellen deze veelgestelde vragen meestal op vanuit een zogenaamde kennisdatabank. Als je zelf ook een kennisbank hebt opgesteld, kan je met een paar klikken je klanten voorzien van de juiste informatie.

Kennisbank artikel toevoegen aan een ticket

1. Navigeer naar een ticket van jouw keuze.

2. ies of de reactie openbaar of een notitie moet zijn.

3. Klik op Klik hier om je reactie te schrijven en klik vervolgens op

in de werkbalk van het reactieveld.

4. Er verschijnt nu een scherm met al je vooraf ingestelde artikelen.

5. Kies je gewenste artikel door erop te klikken. Heb je heel veel artikelen? Zoek dan op de titel van het artikel in de zoekbalk bovenaan.

6. Als je het gewenste artikel hebt geselecteerd kies je voor Kennisbank artikel invoegen.

7. Pas je bericht eventueel nog aan of klik op Update ticket rechtsbeneden op je scherm om het artikel in een openbare reactie of een notitie te verzenden.