Ik kan mijn ticket niet updaten. Hoe komt dit?

Heb je een reactie geschreven en wil je deze verzenden? Dan klik je op Update ticket om de reactie te verzenden. Als deze knop niet klikbaar is, dan heeft hoogstwaarschijnlijk de timer niet aangestaan. Als je de timer niet ziet lopen staat deze niet aan, en moet je eerst de timer starten door op de play knop

te klikken. Vervolgens kan je zelf de keuze maken om alsnog handmatig tijd toe te voegen met de en - knoppen. Vervolgens kan je het ticket updaten.