Hoe schrijf ik een openbare reactie of een notitie op een ticket?

In dit artikel vertellen we je hoe je een openbare reactie of een privé notitie toevoegd aan een ticket.

Antwoord toevoegen (openbare reactie of interne notitie)

1. Open het gewenste ticket en klik op Klik hier om je bericht te schrijven. Het reacrieveld wordt geopend. Kies boven het reactieveld voor Openbare reactie of Privé notitie.

2. Zodra de keuze groen onderstreept is, staat deze geselecteerd. Je kan nu beginnen met het opstellen van een openbare reactie of notitie.

3. Verstuur de openbare reactie of notitie door het ticket te updaten middels de Update ticket knop, rechtsbeneden op je scherm.