Nieuw contact aanmaken

Nieuwe contacten van bestaande klanten aanmaken kan op verschillende manieren. In dit artikel lees je hoe.

Via het klanten dashboard

1. Navigeer naar de klant waar je een nieuw contact wilt aanmaken.

2. Als je op het klanten dashboard aan bent gekomen, zie je links een menu.

3. Klik op Contacten.

4. Om een nieuw contact aan te maken, klik je op Nieuw contact aanmaken.

5. Je ziet nu een scherm met velden om in te vullen en in te stellen. Wanneer de klant onderdeel is van een moederbedrijf, selecteer dan het moederbedrijf en eronder selecteer je de vestiging waar het contact toegang toe mag krijgen in de klantenomgeving. Voor uitgebreide instellingen klik je op Bekijk alles.

6. Klik op Opslaan of Nieuw contact om het contact op te slaan.

Via de contacten pagina

1. Navigeer naar de Relatie module in het menu. In de dropdown klik je op Contacten.

2. Klik op Nieuw contact rechts onderaan de pagina om een nieuw contact aan te maken.

3. Volg nu stap 5 en 6 in het vorige hoofstuk.