Aanmaken nieuwe lead

Leads zijn belangrijk en altijd goed. Een goed werkende tool hiervoor is dus essentieel. Als je wilt weten hoe je een lead aanmaakt, lees dan dit artikel.

Waar moet ik naar toe?

Als je een nieuwe lead wilt aanmaken navigeer je naar de moduele Relaties in het menu. In de dropdown klik je op Leads.

Lead aanmaken

1. Klik op Nieuwe lead.

2. Er verschijnt een scherm met velden die je moet invullen en instellen. Vul de vereiste velden in. Om alle instellingen open te klappen klik je op Bekijk alles.

3. Als je wilt dat al je collega's de lead kunnen zien en bekijken, vink dan rechtsonder het selectievakje Openbare lead aan. Als je deze optie uit laat, kan alleen de lead holder (de persoon die eraan is toegewezen) de lead zien en bekijken, evenals collega's met adminrechten.

4. Als je alle gegevens hebt ingevuld, klik je op Nieuwe lead of Opslaan.