Hoe stel ik mijn filters in?

Wil je weten hoe je jouw filters instelt? Lees dan dit artikel.

Filters instellen

De filterfunctie worden aangeduid met . Paraktisch vindt je hem terug in alle modules.

1. Klik op . Er verschijnt nu scherm aan de rechterzijde zoals onderstaand weergegeven.

2. Selecteer de gewenste filters of verwijder ze in de dropdowns van de velden. De aanpassingen worden direct doorgevoerd. Wil je alle filters ongedaan maken? Klik dan op Filters wissen onderaan het scherm.

3. Heb je de juiste filters ingesteld? Klik dan weer op  om het filterscherm te sluiten of klik op .