Bulkacties uitvoeren

We laten je zien hoe je bulkacties uitvoert op meerdere tickets. Dit artikel is van toepassing op alle pagina's waar een filterfunctie zit ingebouwd. Het woord 'bulk' zegt het al: een hele boel. Het doel van een bulkactie is dat je voor meerdere onderdelen dezelfde instellingen kan wijzigen. Tijdbesparend dus!

Selecteer tickets waar je een bulkactie op uit wilt voeren

Klik rechtsboven de supporttickets op en kies Bulk acties. Vervolgens komen er links van de ticketregels selectievakjes te staan. Selecteer alle tickets waar je een bulkactie op uit wilt voeren. Als je dit gedaan hebt, voer je vervolgens de gewenste wijzigingen uit door op de instellingsknoppen te klikken zoals onderstaand weergegeven. Bevestig vervolgens door op Save te klikken om de bulkactie te voltooien.

Wil je de bulkactie afbreken? Klik dan op .