Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen paniek. Op de inlogpagina zie je een link Wachtwoord vergeten zoals op onderstaande afbeelding.

Klik op de link. Je komt dan op een pagina terecht waar je jouw e-mailadres welke tevens je gebruikersnaam is, moet invullen. Als je deze hebt ingevuld, klik je op Inloggen. Je krijgt ju een e-mail van ons. Open de e-mail en volg de instructies om weer opnieuw in te loggen.